Klaar voor een nieuwe wending ?

Vertel ons uw verhaal, samen met u uw volgende carrièrestap uitstippelen en u helpen in uw zoektocht is waar wij in uitblinken.

Ben je op zoek naar een doordachte en stevig onderbouwde carrière-begeleiding?

Het vinden van een nieuwe job is vaak stressvol en tijdrovend. Kunnen steunen op een carrièrepartner die u doorheen dit proces loodst kan een groot verschil maken. Wij maken dit proces zo soepel en gemakkelijk mogelijk voor u.

Onze job is onze passie ! Samenwerken met u en onze klanten is wat ons elke dag drijft!

Elke nieuwe opdracht geeft ons een kick; een nieuwe organisatie te verkennen, het opzetten van aangepaste zoekstrategieën... anderen helpen is ons doel.

Vorige slide
Volgende slide

Uw persoonlijke Matchmaker

Wij blinken uit in het realiseren van de best mogelijke match tussen de kandidaat en de organisatie !

UW VERTROUWDE
PARTNER

Er is maar één ding dat een sterke succesvolle samenwerking teweegbrengt en dat is vertrouwen.
Wij verdienen vertrouwen door onze beloften na te komen: we doen wat we zeggen dat we gaan doen en wanneer we zeggen dat we het gaan doen! Onze beloften nakomen is onze mantra. En we gaan verder dan dat!

UW EXPERT IN HET AANWERVEN
VAN TOPTALENT IN DE GEZONDHEIDSZORG

Wij hechten veel waarde aan goed afgeleverd werk: het vinden van de beste match voor onze kandidaten en het helpen van onze klanten bij het bereiken van hun doelstellingen en succes door middel van kwalitatieve rekrutering is wat ons elke dag drijft!

Authenticiteit en integriteit.
onze kernwaarden

Zoals Homerus zei: “Woorden die leeg zijn als de wind, kunnen het beste onuitgesproken blijven”. Dat is hoe we door de ruis heen prikken, met eenvoudige en echte communicatie, van de manier waarop we functiebeschrijvingen opstellen tot de manier waarop we met onze kandidaten en klanten communiceren en hen beiden door het wervingsproces loodsen.

Onze tevreden klanten!

Sinds meerdere jaren werk ik samen met Diane als HR-expert. Als ik terugkijk op deze jarenlange samenwerking dan schuilt haar kracht ondermeer in haar brede kennis en ervaring. Diane anticipeert voortdurend op wat de gevolgen van beslissingen zijn. Zij voelt de organisatie waarvoor ze werkt en houdt rekening met de uniciteit van de medewerkers en de eigenheid van de organisatie. 

Diane slaagt er in moeilijke boodschappen en problemen op een menselijke manier te benaderen en communiceert verbindend. De snelheid waaraan ze werkt blijft me verbazen.  
Haar kennis, ook buiten het HR-terrein en het vermogen om nieuwe terreinen te ontginnen is erg breed. Ook in technische materies kan ze zich zeer snel inwerken want het scala van haar basiscompetenties is uitgebreid. 
Diane heeft een klare kijk op de dingen: ze gaat recht op haar doel af en sluit compromissen waar nodig. Diane is een professional die er staat en de moeilijkheden niet uit de weg gaat.

Els Du Bois

Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting

Ik wil Diane De Schutter bedanken voor de overtuigende resultaten die ze bereikt heeft op de haar toevertrouwde dossiers en voor haar dynamische rol met al het personeel van Brussels Expo en onze sociale partners van augustus 2019 tot oktober 2021. 

Na snel de bijzonderheden van onze evenementensector en die van onze met het publiek verbonden vereniging te hebben begrepen, heeft Diane de functie van Hoofd Personeelszaken ad interim op zich genomen, diepgaande grote dossiers geleid en een ongekende crisissituatie aan onze kant beheerd. Diane heeft mijn vertrouwen verdiend!

Emin Luka

COO of Brussels Expo

Scroll naar boven